Facebook sinkronizacija

550,00 kn bez PDV-a

Povežite webshop s vašom Facebook stranicom, prikažite proizvode u Facebook shopu, koristite proizvode u objavama i oglasima te chatajte s kupcima uz Messenger chat.

Kategorija

Opis

Facebook Shop

Prikažite proizvoda iz vaše web trgovine u posebnom dijelu vaše Facebook stranice. Kupci proizvode mogu naručivati koristeći Facebook, a kupnju dovršavaju u vašem webshopu.

Potreban je samo klik za prijenos cijelog webshop kataloga na Facebook. Sve izmjene i dodavanja proizvoda automatski se sinkroniziraju s Facebook trgovinom pa nećete trošiti dodatno vrijeme na održavanje informacija i dodavanje novih proizvoda.

Proizvode možete organizirati u kolekcije te ih čak tagirati na fotografijama koje objavljujete. Tako poboljšavate vidljivost i svoje best sellere stavljate u prvi plan na Instagramu i Facebooku.

Facebook Shop odjeljak korisnicima Facebooka nudi lijepo iskustvo kupovine na svim mobilnim uređajima. Vaša će ponuda zablistati na svakom ekranu.

Messenger Chat ugrađen u webshop

Dodavanjem Messenger proširenja,kupcima ćete omogućiti da vas kontaktiraju putem chata ugrađenog u webshop. To znači da će kupci u bilo kojem trenutku, moći poslati poruku s upitom na koji ćete odmah moći odgovoriti s vašeg telefona.

Autmatskim učitavanjem povijesti komunikacije između kupca i vaše tvrtke možete stvoriti zaokruženo iskustvo. Bez obzira da li je komunikacija započela kroz chat na stranicama vaše web trgovine, putem Messenger aplikacije ili portala. To omogućuje da komnikaciju s kupcem nastavite i nakon njegovog odlaska iz webshopa.

Uz Messenger dodatak je jednostavnije stupiti u “follow-up” kontakt s kupcem. Dovoljno je samo otvoriti već započetu konverzaciju u Messengeru.

Bolje Facebook oglašavanje

Oglašavanje na Facebooku pomaže u pronalasku novih kupaca, ali i u zadržavanju postojećih. U svakom slučaju, omogućuje povećanje prodaje na webshopu. Uz Facebook proširenje lakše je doprijeti do ljudi koji su važni za vaš posao i pratiti rezultate oglašavanja.

Upotrebom Facebook Pixel-a možete

  • optimizirati oglase za ljude koji stvarno i kupuju kod vas
  • plasirati oglase ljudima koji su barem posjetili vaš webshop
  • kreirati svoje ciljane grupe.

Vi odabirete koji se proizvodi sinkroniziraju s Facebook stranicom, a nakon što su vidljivi Facebook Shopu, jednostavno ih možete koristiti pri kreiranju vaših oglasa. Možete npr. kreirati atratktivni “carousel” oglas s prikazom proizvoda i tako privući više posjetitelja u web trgovinu.

Pretvorite posjetitelje u kupce

Nakon što postavimo Facebook pixel i sinkroniziramo webshop s Facebook stranicom, moći ćete:

  • kreirati dinamičke oglase s proizvodima koje su kupci pregledavali u webshopu i
  • prikazati personalizirane oglase kupcima u trenutku kad su aktivni na Facebooku

Facebook pixel prikuplja podatke o ponašanju kupaca koje možete prikazati u različitim izvještajima kako bi znali koji oglasi donose prihod, a koje treba popraviti.

Zatražite ponudu za WooCommerce Start Paket

Ispunite ovih nekoliko podataka i Vaša ponuda stiže na email. Molimo, provjerite poštu i u folderu “Promocije”.

ITOM d.o.o. će Vaše podatke koristiti u svrhu povratnog kontakta i sastavljanja ponude proizvoda i usluga te ih nećemo dijeliti s trećim stranama.