Synesis za maloprodaju

3.725,00 kn6.675,00 kn bez PDV-a

Program za POS blagajnu i robno knjigovodstvo maloprodajne trgovine usklađen s domaćim zakonskim propisima. Paket usluga uključuje nabavu programa, konfiguraciju prema poslovnim procesima te upis početnih matičnih podataka.

 • mogućnost rada u mreži
 • jedna ili više POS blagajni
 • opcija edukacije za samostalan rad
Očisti
SKU N/A Kategorija

Opis

Što je Synesis?

Synesis je modularan programski paket za Windows operativne sustave kojeg je razvila domaća tvrtka Pupilla.

Licenca za Synesis se kupuje jednokratno, a funkcionalnosti je uvijek moguće proširiti kupnjom dodatnih modula za specifične potrebe. Redovito se nadograđuje prema izmjenama poreznih propisa, a sve su nadogradnje besplatne.

Synesis za trgovinu

Uz specijalizirane module za trgovinu Synesis podržava sve operacije malog trgovca. Sjajno se uklapa u tvrtke s jednim prodajnim mjestom, a omogućuje i rad s više poslovnica.

Vođenje skladišnog poslovanja trgovine uz Synesis je jednostavno i u skladu s propisima. Sustav omogućuje izradu svih dokumenata, a sadži razne evidencije i izvještaje za uspješnije i bolje poslovanje.

Povezivanje s WooCommerce web trgovinom

Synesis ima mogućnost povezivanja na WooCommerce web trgovinu. Na taj se način sinkroniziraju cijene i raspoložive zalihe te se jednostavnije izrađuju i fiskaliziraju webshop računi.   

Snaga i

Izdavanje i fiskalizacija računa

Izdavanje računa u Synesisu brzo je i jednostavno jer se artikli i usluge dodaju pomoću preddefiniranog šifrarnika. U ovisnosti o načinu plaćanja računi se fiskaliziraju, a moguće ih je ispisati i/ili poslati emailom. 

Osim ručnim upisom, stavke računa moguće je i “povući” iz web trgovine uz uvjet da su sustavi povezani. 

Svi skladišni dokumenti

Uz Synesis možete voditi jedno ili više skladišta za vlastitu robu ili robu u komisiji.  Osim primki i kalkulacija na raspolaganju su svi dokumenti i propisane evidencije robe.

 • Primke (vlastita roba i komisija)
 • Povratnice
 • Ponude
 • Računi i fiskalizacija
 • Promjene cijena
 • Kalo i lom
 • Interni prijenosi robe između skladišta i poslovnica
 • Izrada i obračun inventure
 • Rekapitulacije po artiklima, tarifnim brojevima, kategorijama 
 • Kartice roba
 • Knjiga popisa

 

Korisni članci

Vijesti

Synesis – WooCommerce sinkronizacija

Korisna opcija uz koju možete zaboraviti na ručnu izradu računa i pretipkavanje primljenih narudžbi kako bi uskladili robnu dokumentaciju. Od sada je Synesis moguće sinkronizirati s WooCommerce webshopom pa su računi gotovi u jednom kliku.

Cijeli članak »
Uncategorized

Priprema za uvođenje Synesisa

Za uspješnu implementaciju Synesisa i korištenje svih njegovih potencijala, potrebno je pripremiti matične podatke. To nam omogućuje ugodniji i brži rad s manje grešaka, kvalitetno upravljanje prodnim mjesto te analizu rezultata poslovanja

Cijeli članak »
Pravno usklađenje

Robno knjigovodstvo za webshop

Ako nam stanje robe “ne štima”, možemo zaboraviti na učinkovita ulaganja u zalihe i veći profit. Ažurno vođenje robnog knjigovodstva osigurava točan prikaz važnih informacija, a i zakonski smo ga obvezni voditi za webshop koji prodaje robu.

Cijeli članak »

 

 

Dodatne informacije

Broj POS blagajni

1, 2, 3

Opcija edukacije

Bez edukacije, 5 sati edukacije

Zatražite ponudu za WooCommerce Start Paket

Ispunite ovih nekoliko podataka i Vaša ponuda stiže na email. Molimo, provjerite poštu i u folderu “Promocije”.

ITOM d.o.o. će Vaše podatke koristiti u svrhu povratnog kontakta i sastavljanja ponude proizvoda i usluga te ih nećemo dijeliti s trećim stranama.