Synesis RD

2.300,00 kn bez PDV-a

Synesis instalacija na VPS serveru omogućuje istovremeni rad dislociranih korisnika u istom programu, a istovremeno pojednostavljuje poslovanje jer otklanja potrebu za razmjenama dokumenata između različitih računala.

  • pouzdan i brz rad
  • bez ulaganja u skupu vlastitu serversku opremu
Kategorija

Opis

Što je Synesis RD?

Synesis RD je poseban način instalacije Synesis poslovnog programa koji omogućuje  istovremeni rad više korisnika.  Za razliku od klasične mrežne instalacije, u ovom se slučaju Synesis ne instalira na računala korisnika, nego na siguran VPS server.Serveru može pristupiti više korisnika istovremeno, a svaki korisnik radi u svom virtualnom Windows okruženju.

To znači da korisnici mogu raditi u istoj knjizi, a sve promjene koje naprave odmah su vidljive i drugim korisnicima. S obzirom da svi rade u istom programu, nisu potrebne razmjene dokumenata između programa instaliranih na različitim računalima.

Najveće prednosti od ovakvog načina rada Synesisa će imati korisnici koji rade na više dislociranih lokacija koje nisu u istoj mreži, kao i korisnici koji žele brži i ugodniji mrežni rad, a nisu u mogućnosti ulagati u nabavu skupe serverske opreme. Synesis RD koristi VPS server sjajnih performansi koje  omogućuju brz rad i pri velikim bazama. Sve se radnje odvijaju na serveru pa brzina rada programa više ne ovisi o jačini korisnikovog računala.

 

Zatražite ponudu za WooCommerce Start Paket

Ispunite ovih nekoliko podataka i Vaša ponuda stiže na email. Molimo, provjerite poštu i u folderu “Promocije”.

ITOM d.o.o. će Vaše podatke koristiti u svrhu povratnog kontakta i sastavljanja ponude proizvoda i usluga te ih nećemo dijeliti s trećim stranama.