POS printer appPOS80WIFI, approx

1.039,20 kn bez PDV-a

POS printer approx POS80WIFI idealan je za poslovanja s velikim opterećenjem kad je potreban ispis s različitih uređaja “u pokretu”.

  • Spremno za Fiskalizaciju2021 (ispis QR koda)
  • 80mm termo traka
  • WiFi konekcija
  • Zvučna signalizacija ispisa

Dostupno uz narudžbu

SKU 7042 Kategorija Tag

Opis

Bežična WiFi konektivnost.

Uz efikasnost i brzinu ispisa ovaj approx POS printer može se pohvaliti i mogućnošću bežičnog spajanja putem lokalne WiFi mreže. Idealan je za poslovanja s velikim opterećenjem kad je potreban ispis s različitih uređaja “u pokretu”. Ima ugrađen buffer pa više korisnika može slati dokumente na ispis neovisno o zauzeću uređaja.  Opremljen je praktičnim pokrovom protiv zaprljanja, a svi su kabeli uredno posloženi zahvaljujući posebno dizajniranom kućištu.

Još jedna od inovatinvnih značajki ovog modela POS printera je mogućnost svjetlosne i zvučne signalizacije po prestanku ispisa. Na taj način zaposlenici znaju kad je njihov ispis završen. Osim automatskog rezanja trake, moguće je namjestiti i ručno rezanje.

Uređaj se jednostavno održava, izmjena termo role je brza, a osim WiFi konekcije podržava i USB konekciju te spajanje s ladicom za novac pa je pogodan i za korištenje u blagajničkom poslovanju.

Dodatne informacije

Širina role papira

Konkecija

,

Proizvođač

Zatražite ponudu za WooCommerce Start Paket

Ispunite ovih nekoliko podataka i Vaša ponuda stiže na email. Molimo, provjerite poštu i u folderu “Promocije”.

ITOM d.o.o. će Vaše podatke koristiti u svrhu povratnog kontakta i sastavljanja ponude proizvoda i usluga te ih nećemo dijeliti s trećim stranama.