Fiksni barkod čitač HF600-1, Honeywell

1.791,20 kn bez PDV-a

HF600 skener je odličan izbor malih i srednjih trgovaca koji trebaju očitavanje 1D i 2D kodova te istovremeno veću brzinu skeniranja i manje zauzeće prostora blagajne.

  • prekidač za učinkovito skeniranje s ekrana mobitela
  • sleep mode s auto aktivacijom

Dostupno uz narudžbu

SKU 7029 Kategorija

Opis

2D kodovi sve su popularniji u različitim aplikacijama pa trgovci traže cjenovno prihvatljivo i pouzdano rješenje za očitavanje. Opremljen sjajnom tehnologijom i superiornim performansama, HF600 se može koristiti u različitim okruženjima poput maloprodaje, logističkog praćenja, ljekarni i kao pomoć u automatizaciji uredske dokumentacije.

Uređaj se sastoji od dva dijela, fiksnog postolja i glave za očitavanje koja se može podesiti u 3 pozicije. 80mm veliki prozor omogućuje širok raspon udaljenosti i područja skeniranja, a tu je i inteligentno upravljanje svjetlom za brzo i učinkovito očitavanje svih tipova 2D kodova.  Pomoću posebne tipke postavke skenera se prilagođavaju za očitavanje kodova s ekrana mobitela što uvelike povećava efikasnost očitavanja i produktivnost.

 

Dodatne informacije

Tip

Vrsta barkoda

,

Konkecija

Proizvođač

Zatražite ponudu za WooCommerce Start Paket

Ispunite ovih nekoliko podataka i Vaša ponuda stiže na email. Molimo, provjerite poštu i u folderu “Promocije”.

ITOM d.o.o. će Vaše podatke koristiti u svrhu povratnog kontakta i sastavljanja ponude proizvoda i usluga te ih nećemo dijeliti s trećim stranama.