Synesis za maloprodaju

LICENCA + KONFIGURACIJA + EDUKACIJA

3.725,00 kn6.675,00 kn bez PDV-a

Program za POS blagajnu i robno knjigovodstvo maloprodajne trgovine usklađen s domaćim zakonskim propisima. Paket usluga uključuje nabavu programa, konfiguraciju prema poslovnim procesima te upis početnih matičnih podataka.

 • mogućnost rada u mreži
 • jedna ili više POS blagajni
 • opcija edukacije za samostalan rad
Očisti
SKU N/A Kategorije ,

Što je uključeno?

Nabava i implementacija poslovnog sustava ne treba biti komplicirana. Uz ove ključ-u-ruke usluge dobivate malprodajni sistem spreman za početak prodaje i korisne savjete kako iz programa izvući makismum.

Licenca za Synesis module

Trajna licenca za module “Synesis”, “Fiskalizacija” i “Maloprodaja II” i “SynesisPOS” te besplatne nadogradnje kod izmjene zakonskih propisa.

Instalacija i konfiguracija

Svi tehnički poslovi postavljanja programskog paketa, certifikata za fiskalizaciju te konfiguracije sustava prema procesima poslovanja.

Upis početnih podataka

Unos početnih matičnih podataka prema dostavljenoj pripremi.

Edukacija voditelja webshopa

5 sati virtualne edukacije za izradu računa i svih skladišnih dokumenata, mjesečnog obračuna za financijsko računovodstvo.

Opis

Synesis logo
Synesis Home

Što je Synesis?

Synesis je modularan programski paket za Windows operativne sustave kojeg je razvila domaća tvrtka Pupilla.

Licenca za Synesis se kupuje jednokratno, a funkcionalnosti je uvijek moguće proširiti kupnjom dodatnih modula za specifične potrebe. Redovito se nadograđuje prema izmjenama poreznih propisa, a sve su nadogradnje besplatne.

Synesis za trgovinu

Uz specijalizirane module za trgovinu Synesis podržava sve operacije malog trgovca. Sjajno se uklapa u tvrtke s jednim prodajnim mjestom, a omogućuje i rad s više poslovnica.

Vođenje skladišnog poslovanja trgovine uz Synesis je jednostavno i u skladu s propisima. Sustav omogućuje izradu svih dokumenata, a sadži razne evidencije i izvještaje za uspješnije i bolje poslovanje.

Povezivanje s WooCommerce web trgovinom

Synesis ima mogućnost povezivanja na WooCommerce web trgovinu. Na taj se način sinkroniziraju cijene i raspoložive zalihe te se jednostavnije izrađuju i fiskaliziraju webshop računi.   

Snaga i

Račun synesis 1

Izdavanje i fiskalizacija računa

Izdavanje računa u Synesisu brzo je i jednostavno jer se artikli i usluge dodaju pomoću preddefiniranog šifrarnika. U ovisnosti o načinu plaćanja računi se fiskaliziraju, a moguće ih je ispisati i/ili poslati emailom. 

Osim ručnim upisom, stavke računa moguće je i “povući” iz web trgovine uz uvjet da su sustavi povezani. 

Svi skladišni dokumenti

Uz Synesis možete voditi jedno ili više skladišta za vlastitu robu ili robu u komisiji.  Osim primki i kalkulacija na raspolaganju su svi dokumenti i propisane evidencije robe.

 • Primke (vlastita roba i komisija)
 • Povratnice
 • Ponude
 • Računi i fiskalizacija
 • Promjene cijena
 • Kalo i lom
 • Interni prijenosi robe između skladišta i poslovnica
 • Izrada i obračun inventure
 • Rekapitulacije po artiklima, tarifnim brojevima, kategorijama 
 • Kartice roba
 • Knjiga popisa

 

Primka synesis 5

Korisni članci

Test blog featured image
Uncategorized

Priprema za uvođenje Synesisa

Za uspješnu implementaciju Synesisa i korištenje svih njegovih potencijala, potrebno je pripremiti matične podatke. To nam omogućuje ugodniji i brži rad s manje grešaka, kvalitetno upravljanje prodnim mjesto te analizu rezultata poslovanja

Cijeli članak »
Robno knjigovodstvo za webshop
Pravno usklađenje

Robno knjigovodstvo za webshop

Ako nam stanje robe “ne štima”, možemo zaboraviti na učinkovita ulaganja u zalihe i veći profit. Ažurno vođenje robnog knjigovodstva osigurava točan prikaz važnih informacija, a i zakonski smo ga obvezni voditi za webshop koji prodaje robu.

Cijeli članak »

 

 

Dodatne informacije

Broj POS blagajni

1, 2, 3

Opcija edukacije

Bez edukacije, 5 sati edukacije

No more offers for this product!

General Enquiries

There are no enquiries yet.