PROJEKT

OPG Aronija

Web trgovina zdravih i domaćih prirodnih sokova od ekološki uzgojenog voća vlastite proizvodnje

Opis projekta

OPG Aronija proizvodi zdrave i fine domaće sokove, čajeve, octeve i likere od eko voća iz vlastite proizvodnje. Vrijedna obitelj trebala je web trgovinu koja bi približila njihove proizvode kupcima diljem Hrvatske i koja bi ih informirala o svim zdravstvenim prednostima koje domaći proizvodi donose potrošačima. Zbog plana da koriste Facebook oglašavanje, bila je važna mogućnost jednostavne izrade objava i oglasa koji će sadržavati slike i opise proizvoda i linkove koji omogućuju dovršetak kupnje u novom webshopu.

Posao poljoprivredne proizvodnje ne ostavlja mnogo vremena za administraciju, a klijentu je važno da ne propusti ni jednu narudžbu te da može upravljati trgovinom putem telefona. S obzirom da je tek u svojim početima, tvrtka Obiteljska priča još nema mogućnost zapošljavanje voditelja prodajnog mjesta pa bi im dobro došla pomoć u izradi i održavanju sadržaja.

Usluge

Hosting, Izrada WooCommerce web trgovine

Klijent

Obiteljska priča j.d.o.o.

Rješenje

Zatražite ponudu za WooCommerce Start Paket

Ispunite ovih nekoliko podataka i Vaša ponuda stiže na email. Molimo, provjerite poštu i u folderu “Promocije”.

ITOM d.o.o. će Vaše podatke koristiti u svrhu povratnog kontakta i sastavljanja ponude proizvoda i usluga te ih nećemo dijeliti s trećim stranama.