PROJEKT

GreenHouseWizard

izrada web shopa za greenhousewizard trgovinu
Webshop specijaliziran za prodaju proizvoda za unutarnji i vanjski uzgoj biljaka

Opis projekta

Godinu dana nakon otvaranja fizičke poslovnice, profesionalci za unutarnji i vanjski uzgoj biljaka trebali su našu pomoć u pokretanju njihovog prvog on-line prodajnog mjesta. Osim tehničkih usluga, klijent je trebao i pomoć u izradi sadržaja te organizaciji cijelog eCommerce poslovanja.

Osnovni zadatci novog webshopa su omogućiti kupcima da proizvode pronađu brže te da omogućuje usporedbu tehničkih specifikacija proizvoda. Da bismo to postilgli, kreirali smo informacijsku strukturu za sve kategorije te postavili mnoge mogućnosti filtriranja prikaza kataloga.

Za kupce koji tek ulaze u svijet unutarnjeg uzgoja sastavili smo on-line vodič za kupnju u kojem se, uz opis postupka uzgoja, nude i odgovarajući proizvodi iz ponude.

Webshop smo povezali s Synesis sustavom kojeg GreenHouse koristi za fakturiranje i robno knjigovodstvo. To je omogućilo jednostavnije poslovanje zbog automatske razmjene podataka između poslovnog sustava i  on-line prodajnog mjesta.

Usluge

Hosting, Izrada WooCommerce web trgovine, IT & POS sustav

Klijent

Mundus Hortus d.o.o., Zagreb

Rješenje

 

 

 

Zatražite ponudu za WooCommerce Start Paket

Ispunite ovih nekoliko podataka i Vaša ponuda stiže na email. Molimo, provjerite poštu i u folderu “Promocije”.

ITOM d.o.o. će Vaše podatke koristiti u svrhu povratnog kontakta i sastavljanja ponude proizvoda i usluga te ih nećemo dijeliti s trećim stranama.