Izrada web SHOPA

Ključ-u-ruke web shop

Lakši eCommerce početak uz usluge izrade webshopa za trgovce koji prvi put pokreću online prodaju.

Showcase 1

FULL SERVICE NA FLEKSIBILAN NAČIN

Paket usluga!

Ključ-u-ruke izrada web trgovine je profesionalno vođen projekt otvaranja novog on-line prodajnog mjesta. Cilj je izrada webshop rješenja u skladu s vašim mogućnostima i ciljevima te zakonskim uvjetima. U ove usluge spadaju planiranje,  svi tehnički i kreativni poslovi, edukacija vaših zaposlenika te usluge podrške. 

eCommerce Planiranje

Organizacija novog kanala prodaje obuhvaća pomoć u planiranju resursa i kreiranje plana za uspješnu on-line prodaju.

Izrada Sadržaja

Organizacijski i kreativni poslovi izrade sadržaja obuhvaćaju kreiranje opisa kataloga, pisanje bloga te fotografiranje i grafičke obrade.

Dizajn za Svaki Uređaj

Na temelju smjernica koje dogovorimo, izraditi ćemo rješenje dizajna prilagođeno sadržaju i postavljenim ciljevima.  

Tehnički Poslovi

Poslovi instalacije i konfiguracije webshop platforme prema potrebama vašeg poslovanja te upis početnog kataloga i sadržaja.

Hosting i Održavanje Infrastrukture

Hosting i usluge održavanja infrastrukture prilagođene stabilnom, sigurnom i brzom radu WordPress i WooCommerce sustava.

Edukacija Voditelja Webshopa

Individualan trening voditelja prodajnog mjesta za svakodnevnu administraciju, obradu narudžbi i dodavanje novih sadržaja.

Zatražite sastanak ili video poziv

Ispunite kontakt podatke i uskoro ćemo Vas povratno kontatkirati za dogovor termina sastanka, telefonskih ili video konzultacija.

Vaše podatke nećemo koristiti u druge svrhe niti ih davati trećim osobama.

ŠTO JE UKLJUČENO ?

Zašto odabrati ključ-u-ruke usluge?

Svako otvaranje novog prodajnog mjesta velik je posao. On-line kanal nosi svoje specifičnosti, a za uspjeh je potrebno sve pažljivo planirati i tako izbjeći neugodna iznenađenja. Pomoći vam u kreiranju i provedbi profitabilne eCommerce strategije čak i ako se prvi put susrećete s on-line prodajom i ograničeni ste raspoloživim resursima.

Profesionalno i bez komplikacija

ITOM usluge pokrivaju sve aspekte otvaranja, administracije i održavanja on-line prodajnog mjesta. .

Od razrade koncepta i provjere isplativosti, fotografiranja proizvoda i pripreme dokumentacije za vanjske službe, do redovitog održavanja, edukacije i tehničke pomoći u svakodnevnom korištenju sustava. 

Webshop rješenje po mjeri

Nakon što upoznamo vaše organizacijke mogućnosti, rado ćemo predložiti rješenje u skladu s raspoloživim resursima. Time osiguravamo da novi kanal prodaje organizacijski ne optereti vaše poslovanje i da razina usluge koju pružate bude zadovoljavajuća. 

Outsourcing poslova

Ako niste u mogućnosti samostalno održavati sve funkcionalnosti on-line prodajnog mjesta, dio posla možete prepustiti nama. Vi možete primati i obrađivati narudžbe te komunicirati s vašim kupcima, a nama prepustiti upise novih proizvoda, izmjene bannera, pisanje informativnig blogova i slično.

Partnerstvo u rastu poslovanja

Nema ništa loše u tome da počnete jednostavnije, a naknadno proširujete funkcionalnosti i on-line usluge prema potrebama i mogućnostima vašeg posla koji raste. 

Nakon pokretanja prodajnog mjesta najviše će nas veseliti pomagati vam u vašem rastu i razvoju. Za zadovoljstvom ćemo implementirati nove moderne opcije i alate te vas redovito obaviještavati o novostima u eTrgovini. 

eCOMMERCE TEHNOLOGIJA

Sjajna platforma po vašoj mjeri

Za razvoj web shopa korisimo WooCommerce uz koji možete prodavati sve vrste proizvoda. Brzo se uči i lako koristi, a omogućuje prilagodbe i nadogradnje.  Baš zato se sjajno uklapa u poslovanje SME tvrtki.

5 KORAKA DO ON-LINE PRODAJE

Kako izgleda ITOM izrada web shopa?

Razumijemo vaše poslovanje i postavljamo prava pitanja kako bismo zajedno definirali održivu strategiju. Svakom projektu pristupamo individualno kroz nakoliko faza, a zahvaljujući sjajnim tehnologijama za suradnju možete pratiti realizaciju i napredak svakog projektnog zadatka.

Na prvim besplatnim konzultacijama upoznati ćemo vaše ciljeve, asortiman, organizacijske mogućnosti i vaše konkurente. To nam treba kako bismo predložili set ITOM usluga koje će osigurati uspješnu on-line prodaju.

Zajedno ćemo razmotriti koje eCommerce poslove možete obavljati samostalno, a za koje će vam trebati stručna pomoć. U skladu s time ćemo sastaviti služebenu ponudu i prijedlog Ugovora o suradnji. 

Prema odabranim web shop funkcionalnostima i, prije svega, na temelju očekivanja vaših ciljanih kupaca, predložiti ćemo rješenje dizajna. Sve stranice će biti u skladu sa suvremenim eCommerce praksama i prilagođene prikazu na različitim uređajima. Rješenje dizajna uključuje i izradu predloška za samostalnu izradu novih bannera.

Za lakše snalaženje kupaca u vašoj ponudi, kreirati ćemo informacijsku strukturu kataloga. Svaka kategorija i proizvod dobiti će svoj ” informacijski predložak” koji kasnije možete koristiti za samostalno dodavanje novih proizvoda i ponuda. 

Dati ćemo vam prethodno osmišljene informacijske predloške uz koje ćete moći  samostalno pripremiti opise, fotografije i druge materijale za opis proizvoda i kategorija. Ako trenutno nemate raspoložive resurse, rado ćemo pružiti dodatnu uslugu kreiranja opisa za katalog.

U ovoj fazi obavljaju se tehnički poslovi potrebni za izradu dogovorenog web shop rješenja u skladu s dogovorenim rješenjem dizajna. Razvoj je obično podjeljen u nekoliko manjih faza. Po dovšetku svake faze tražimo vaše mišljenje i obavljamo eventualne izmjene.

Po dovršetku tehničkih poslova, vrijeme je za edukaciju vaših zaposlenika o svakodnovnom korištenju platforme. Program edukacije je individualan i prilagođen je vašim specifičnim potrebama.

Voditelj web trgovine biti će u spreman u potpunosti samostalno upravljati svim komponentama web shopa.

Izrada webshopa Tehnicki poslovi
Zakonska uskladenost

ZA SVAKI BUDŽET

Cijene i načini plaćanja

Cijenu izrade web trgovine određuju funkcionalnosti, dodatne usluge te količina kreativnog sadržaja kojeg treba kreirati. Svaki je projekt specifičan pa točnu ponudu možemo dati nakon besplatnih početnih konzultacija.

Omogućujemo financiranje u obrocima po dogovoru te dodatne uštede za jednokratno plaćanje.

Korisni članci