Full Service
web shop

Lakši eCommerce početak uz usluge izrade WooCommerce web shopa za trgovce koji pokreću svoj prvi web shop.

FULL SERVICE NA FLEKSIBILAN NAČIN

Cijeli Paket e-Commerce usluga!

Rado ćemo vam pomoći u svakom koraku otvaranja modernog web shop prodajnog mjesta. Paket ITOM usluga uključuje planiranje, tehničke i kreativne poslove, edukciju vaših zaposlenika te usluge podrške.

eCommerce Planiranje

Organizacija novog kanala važna je kako bi web shop bio profitabilan i kako bi znali koji vas zadaci i poslovi očekuju.

Izrada Sadržaja

Organizacijski i kreativni poslovi izrade sadržaja obuhvaćaju kreiranje opisa kataloga, pisanje bloga te fotografiranje i grafičke obrade.

Dizajn za Svaki Uređaj

Na temelju smjernica koje dogovorimo, izrađuje se rješenje dizajna prilagođeno sadržaju i postavljenim ciljevima.  

Tehnički Poslovi

Poslovi instalacije i konfiguracije webshop platforme prema potrebama vašeg poslovanja te upis početnog kataloga i sadržaja.

Hosting i Održavanje

Hosting i usluge održavanja infrastrukture prilagođene stabilnom, sigurnom i brzom radu WordPress i WooCommerce sustava.

Edukacija Voditelja Webshopa

Individualan trening voditelja prodajnog mjesta za svakodnevnu administraciju, obradu narudžbi i dodavanje novih sadržaja.

Zatražite sastanak ili video poziv

Ispunite kontakt podatke i uskoro ćemo Vas povratno kontatkirati za dogovor termina sastanka, telefonskih ili video konzultacija.

Vaše podatke nećemo koristiti u druge svrhe niti ih davati trećim osobama.

ŠTO JE UKLJUČENO ?

Zašto odabrati full service paket usluga?

Svako otvaranje novog prodajnog mjesta velik je posao. On-line kanal nosi svoje specifičnosti, a za uspjeh je potrebno sve pažljivo planirati i tako izbjeći neugodna iznenađenja. Pomoći ćemo vam u kreiranju i provedbi profitabilne eCommerce strategije čak i ako se prvi put susrećete s on-line prodajom i ograničeni ste raspoloživim resursima.

Jednostavno pokretanje on-line prodaje

ITOM usluge pokrivaju sve aspekte otvaranja, administracije i održavanja on-line prodajnog mjesta. .

Od razrade koncepta i provjere isplativosti, fotografiranja proizvoda i pripreme dokumentacije za banke i dostavne službe, do redovitog održavanja, edukacije i tehničke pomoći u svakodnevnom korištenju sustava. 

Webshop rješenje po mjeri

Nakon što upoznam vaše mogućnosti, rado ću predložiti rješenje u skladu s raspoloživim resursima. Novi kanal prodaje neće organizacijski opteretiti vaše poslovanje, a razina usluge koju ćete pružati uvijek će biti na zadidnoj razini. 

Outsourcing poslova

Ako niste u mogućnosti samostalno održavati sve funkcionalnosti on-line prodajnog mjesta, dio posla možete prepustiti ITOM-u. Vi možete primati i obrađivati narudžbe te graditi odnose s vašim kupcima, a ITOM će obavljati poslove upisa novih proizvoda, izmjene bannera, pisanje informativnih blogova i slično.

Partnerstvo u rastu poslovanja

Nema ništa loše u tome da počnete jednostavnije, a naknadno proširujete funkcionalnosti i on-line usluge prema potrebama i mogućnostima vašeg posla koji raste. 

Nakon pokretanja prodajnog mjesta najviše će me veseliti pomagati vam u vašem rastu i razvoju. 

eCOMMERCE TEHNOLOGIJA

Sjajna platforma po vašoj mjeri

Uz WooCommerce možete prodavati sve vrste proizvoda. Brzo se uči i lako koristi, a omogućuje prilagodbe i nadogradnje.  Baš zato se sjajno uklapa u poslovanje SME tvrtki.

5 KORAKA DO ON-LINE PRODAJE

Kako izgleda ITOM izrada web shopa?

S gotovo 20 godina iskustva u  različim formatima prodaje, razumijemo vaše poslovanje i postavljamo prava pitanja kako bismo zajedno definirali održivu strategiju. Svakom projektu pristupamo individualno kroz nakoliko faza, a zahvaljujući sjajnim tehnologijama za suradnju uvijek ćete biti u toku s razvojem vašeg rješenja.

Na prvim besplatnim konzultacijama upoznati ćemo vaše ciljeve, asortiman, organizacijske mogućnosti i vaše konkurente. To nam treba kako bismo predložili set ITOM usluga koje će osigurati uspješnu on-line prodaju.

Zajedno ćemo razmotriti koje eCommerce poslove možete obavljati samostalno, a za koje će vam trebati stručna pomoć. U skladu s time sastavlja se ponuda i prijedlog Ugovora o suradnji. 

Prema odabranim web shop funkcionalnostima i, prije svega, na temelju očekivanja vaših ciljanih kupaca, predložiti ćemo rješenje dizajna. Sve stranice će biti u skladu sa suvremenim eCommerce praksama i prilagođene prikazu na različitim uređajima.

Za lakše snalaženje kupaca u vašoj ponudi, kreirati  će se informacijska struktura kataloga. Svaka kategorija i proizvod dobiti će svoj ” informacijski predložak” koji kasnije možete koristiti za samostalno dodavanje novih proizvoda i ponuda. 

Sadržaj će biti izrađen prema modernoj INBOUND metodologiji koja potrebe kupca stavlja u prvi plan. Ovo pomaže pri predstavljanju svih ključnih prednosti koje donose vaši proizvodi.

U ovoj fazi obavljaju se tehnički poslovi potrebni za izradu dogovorenog web shop rješenja u skladu s dogovorenim rješenjem dizajna. Razvoj je obično podjeljen u nekoliko manjih faza. Po dovšetku svake faze tražimo vaše mišljenje i obavljamo eventualne izmjene.

Po dovršetku tehničkih poslova, vrijeme je za edukaciju vaših zaposlenika o svakodnovnom korištenju platforme. Program edukacije je individualan i prilagođen je vašim specifičnim potrebama.

Voditelj web trgovine biti će u spreman u potpunosti samostalno upravljati svim komponentama web shopa.

SJANA SURADNJA S MALIM TRGOVCIMA

Izdvojeni projekti!

Najbolji dio našeg posla je sjajna suradnja s kreativnim i ambicioznim malim i srednjim tvrtkama. Rezultat nije samo novi web shop, nego i drugačiji pogled na cijelo poslovanje usmjereno pružanju maksimalne razine usluge.

GreenHouseWizard.com

Web trgovina specijalizirana za indoor i outdoor gardening

Opg-Aronija.com

Web shop zdravih i domaćih prirodnih sokova od ekološki uzgojenog voća

Percasa.hr

Online carstvo dekorativnih predmeta za kućanstvo sjajnog talijanskog stila.

Korisni članci