Izrada web shopa

Izrada web shopa i početak on-line prodaje na jednostavniji način uz specijalizirane eCommerce usluge po mjeri malih i srednjih trgovaca.

izrada web shopa za greenhousewizard trgovinu

MODELI USLUGA ZA SVE POTREBE

Kakvu izradu web shopa trebate?

Fleksibilno kombiniramo organizacijske, tehničke, kreativne i administrativne poslove za svaku fazu vašeg eCommerce razvoja. Bilo da tek krećete ili ste e-trgovac s iskustvom, web shop pokrenite jednostavnije.

Trebamo pomoć u svakom koraku

Otvaramo naš prvi webshop i trebamo pomoć u svakom koraku uvođenja novog kanala prodaje.

Trebamo samo webshop platformu

Već smo kreirali našu eCommerce strategiju i trebamo samo tehničku pomoć i konfiguraciju platforme.

P(re)OKRENITE PRODAJU!

Dogovorimo sastanak ili video poziv i zajedno istražimo rješenja za bolju prodaju.

WooCommerce

Web shop platforma za male i srednje trgovce

Za izradu web shopa korisimo WooCommerce uz koji možete prodavati sve vrste proizvoda. Brzo se uči i lako koristi, a omogućuje prilagodbe i nadogradnje.  Baš zato se sjajno uklapa u poslovanje SME tvrtki.

PREDNOSTI ZA CIJELO POSLOVANJE

Što vam donosi izrada web shopa?

Izrada web trgovine u tvrtku unosi mnoge pozitivne promjene. Uz to što ćete imati prodajno mjesto dostupno 24 sata dnevno, webshop će omogućiti da se približite svojim kupcima pružajući im dodatne vrijednosti. Uz on-line prodajno mjesto, možete prodavati više, uz manje troškova i veći profit. 

Suvremeni kupci redovito koriste on-line kanale u različitim fazama procesa kupnje. Oni traže rješenja za neki svoj problem ili potrebu.

Vaš webshop treba postati izvor informacija koje pomažu ljudima i idealan je način da predstavite svoju ponudu u pravom (digitalnom) svjetlu.

Izradom web trgovine možete doći do većeg broja domaćih i stranih kupaca uz manji trošak akvizicije i marketinga.

Ujedno stvarate bazu za bolje analize prodajnih rezultata, poboljšanje ponude i smanjenje troškova.

Web trgovina treba pružiti jedinstven mix dodatnih usluga i ponude vrijednosti vaših proizvoda što vam omogućuje da budete ispred konkurenata.

Uvedite sve opcije plaćanja, različite načine preuzimanja i dostave, pojednostavite povrate i pružite najvišu razinu usluge. Od konkurenata možete biti bolji ne samo u cijeni, već i u inovacijama.

Uz svaki proizvod možete vezati različite dodatne usluge, personalizacije i cjenovne ponude te tako povećati vrijednost koju vaši proizvodi donose kupcima. 

Dodatno, uz webshop možete voditi sjajne loyalty programe. Nagradite i zabavite kupce, a usput gradite dugoročne odnose s češćim ponovljenim kupnjama. 

Zbog mjerljivosti rezultata, lako je optimizirati ulaganje u zalihe i cijeli lanac opskrbe, a na raspolaganju su proširenje asortimana i oblici prodaje bez ulaganja u nabavu robe. 

Izrada webshopa tvrtkama donosi mogućnost smanjenja troškova, ušteda na investicijama i povećanje marže. 

Svi vaši zaposlenici rado će koristiti web trgovinu u svakodnevnoj komunikaciji s kupcima u prodajnom mjestu ili na terenu.

Webshop olakšava upoznavanje asortimana i korištenje pravih prodajnih argumenata.

Korisni članci